IVN Gelderland

Ga naar de website van IVN GelderlandIVN Gelderland draagt al meer dan 25 jaar bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, landschap, en duurzaamheid. Wij brengen mensen in aanraking met de natuur, in de overtuiging dat zij zo echt bewust worden van de waarde ervan. Ze voelen zich gezonder en gelukkiger en gaan duurzamer om met hun leefomgeving.
IVN Gelderland is onderdeel van de landelijke stichting IVN, waar zo’n 90 beroepskrachten werken vanuit elf provinciale vestigingen en het landelijk bureau in Amsterdam.

IVN en Waaljutters

IVN Gelderland is projectleider van Waaljutters en eindverantwoordelijk voor de voortgang. Het ondersteunt de deelnemende gemeenten en wisselt informatie en ervaringen van alle partners onderling uit. Daarvoor wordt onder andere de Dag van de Schone en Beleefbare Waal georganiseerd.
IVN Gelderland stuurt de externe communicatie aan en coördineert acties als de fotowedstrijd en de Verhalen van de Waal.
Ook op andere plaatsen werkt IVN aan schone rivieren, zoals langs de Maas en Rijn, door het betrekken van burgers en bedrijven.

Contact

IVN Gelderland
Jansbuitensingel 14
6811 AB Arnhem
026 – 3512927
gelderland@ivn.nl
www.ivn.nl/gelderland
Koen van Loon